“Un ocell a l’arbre mai té por que la branca es trenqui, perquè la seva confiança no recau en la branca sinó en les pròpies ales”

La
traca
El
molí


Política de Privacitat
Avís legal
Política de Cookies
AVÍS LEGAL

Identitat del titular de la present web

EL CARGOL DE MOLINS SCCL  – CIF: F08800138 – c/ Ferran Agulló, 5 de Molins de Rei (08750) –

Telèfon: 93 668 62 59 – email: cooperativaelcargol@gmail.com

Inscrita en el Registre Territorial  de cooperatives de la Generalitat de Catalunya amb núm. BN-1213.

 

Continguts

EL CARGOL DE MOLINS SCCL ofereix a través de l’aquest lloc web informació sobre la cooperativa i les escoles bressol que gestiona. A més, posa a disposició les dades de contacte perquè puguin dirigir-se a la cooperativa les persones usuàries per a qualsevol qüestió (consultes, suggeriments o enviament de currículum, entre d’altres). Així mateix, és possible que EL CARGOL DE MOLINS SCCL posi a la seva disposició continguts de tercers, publicitat o links, pels que s’estableix el següent: * Continguts de tercers: EL CARGOL DE MOLINS SCCL no garanteix ni es fa responsable de la veracitat, fiabilitat, integritat o legalitat de qualsevol opinió o informació mostrada o distribuïda a través dels llocs web aliens a EL CARGOL DE MOLINS SCCL. La persona usuària reconeix i accepta que EL CARGOL DE MOLINS SCCL no es fa responsable del contingut de tercers mostrat o distribuït a través de la pàgina web. *Links: En el present lloc web la persona usuària podrà trobar enllaços a altres llocs web gestionats per tercers. L’establiment de qualsevol enllaç, reenviaments o associació (“links”) amb altres pàgines web (www), possibilitades des del lloc web, (I) no implica que existeixi algun tipus de relació, col·laboració o dependència alguna entre EL CARGOL DE MOLINS SCCL i el responsable de el lloc web aliè, i (II) no comporta una garantia de EL CARGOL DE MOLINS SCCL a la persona usuària. Per tant, a no ser que s’estableixi expressament per EL CARGOL DE MOLINS SCCL el contrari, EL CARGOL DE MOLINS SCCL no és part, ni està involucrat, ni és responsable de les transaccions, acords o contractes entre la persona usuària i el respectiu prestador de serveis. En cas de disputes, la persona usuària allibera a EL CARGOL DE MOLINS SCCL de qualssevol litigis, reclamacions o responsabilitats, de qualsevol tipus, relacionades o sorgides de tals transaccions, acords o contractes.

EL CARGOL DE MOLINS SCCL té el dret, però no l’obligació de corregir errors o omissions de qualsevol part del Lloc Web, de mostrar alguna informació en concret per complir amb determinades lleis, i d’editar, modificar, rebutjar o suprimir qualsevol contingut, en tot o en part, del Lloc Web.

 

Condicions d’ús

Les presents condicions generals regulen l’ús del present lloc web titularitat de EL CARGOL DE MOLINS SCCL, inclosos els continguts i els serveis posats a la seva disposició en el mateix, per aquest motiu, es prega la lectura atenta d’aquestes Condicions d’Ús doncs conté tota la informació relativa a els seus drets i obligacions.

Tota persona pel sols fet d’accedir al present lloc web es considerarà “usuària” i accepta de forma expressa, automàtica i voluntària sotmetres a les condicions generals vigents en cada moment que accedeixi al present lloc web. En aquest sentit EL CARGOL DE MOLINS SCCL es reserva el dret exclusiu de revisar les presents Condicions d’Ús en qualsevol moment ja sigui per raons legals o per decisions corporatives i es compromet a la seva publicació o avís entenent que s’accepten les modificacions introduïdes si es continua utilitzant el servei.

En tot cas, EL CARGOL DE MOLINS SCCL es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l’estructura i disseny del lloc web, modificar o eliminar serveis o continguts així com les condicions d’accés i / o ús del mateix .

La persona usuària es compromet a utilitzar el lloc web així com els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent ni l’ordre públic, amb bona fe i pels usos generalment acceptats. Així mateix, queda prohibit l’ús del lloc web amb finalitats il·lícites o lesives per a EL CARGOL DE MOLINS SCCL o qualsevol tercer.

Aquest lloc web s’ha d’utilitzar de manera adequada i correcta, de manera que la persona usuària es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués malmetre la imatge, els interessos i / o drets de EL CARGOL DE MOLINS SCCL i/o tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el lloc web o que impedís, de qualsevol forma, la seva normal utilització.

En definitiva, la persona usuària es compromet en base a les presents Condicions d’Ús a:

No publicar informació que pugui atemptar contra drets de tercers, principis constitucionals o la moral pública.

El contingut publicat ha de ser correcte, no ofensiu per a la resta d’usuaris/usuàries.

Les accions de la persona usuària no han d’afectar el funcionament del lloc web ni sobrecarregar-lo o inhabilitar-lo.

No utilitzar el servei per realitzar actes il·lícits, enganyosos o malintencionats.

EL CARGOL DE MOLINS SCCL adopta les mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus. No obstant, la persona usuària ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables, i que per tant, EL CARGOL DE MOLINS SCCL no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers de la persona usuària.

Propietat intel·lectual. Admissió de Backlinks / Hiperlinks

Tots els continguts que es mostren en el lloc web i en especial, dissenys, textos, imatges, gràfics, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques o qualsevol altre signe susceptible d’utilització comercial o industrial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de EL CARGOL DE MOLINS SCCL o de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió al lloc web.

En cap cas s’entendrà que es concedeix cap llicència o s’efectua renúncia, transmissió, cessió total o parcial d’aquests drets ni es confereix cap dret ni expectativa de dret, i especialment, d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense l’autorització prèvia i expressa de EL CARGOL DE MOLINS SCCL o dels titulars corresponents.

EL CARGOL DE MOLINS SCCL no autoritza a establir vincles cap al web (hyperlink/Backlink), des de cap altra web sense el previ i exprés consentiment de EL CARGOL DE MOLINS SCCL

Responsabilitat de l’empresa

EL CARGOL DE MOLINS SCCL no es fa responsable de les deficiències del servei del seu centre servidor, ni de les xarxes de comunicació, ni dels problemes resultants del mal funcionament o ús de versions no optimitzades de qualsevol tipus de navegador.

Tant l’accés al lloc web com l’ús que pugui fer de la informació continguda en el mateix és d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. EL CARGOL DE MOLINS SCCL no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d’aquest accés o ús de la informació. EL CARGOL DE MOLINS SCCL no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar al sistema informàtic de l’usuari, els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’ usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts del lloc web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix, d’avaries telefòniques, interferències, omissions o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic motivats per causes alienes a EL CARGOL DE MOLINS SCCL es reserva el dret de bloquejar l’accés d’un usuari davant de qualsevol indici d’utilització fraudulenta dels serveis oferts, així com d’emprendre les accions legals necessàries en defensa dels seus interessos o suspendre temporalment, i sense previ avís, l’accessibilitat al lloc web amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

 

Data última actualització: 14/12/2020

 

BLOG
CALENDARI
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES TRACA
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES MOLÍ