“Un ocell a l’arbre mai té por que la branca es trenqui, perquè la seva confiança no recau en la branca sinó en les pròpies ales”

La
traca
El
molí


Política de Privacitat
Avís legal
Política de Cookies
Qui som?

El Cargol som una empresa cooperativa d’Iniciativa Social i Educativa que des de l’any 1982 està compromesa amb la petita infància de Molins de Rei.

Al llarg de la nostra trajectòria hem viscut transformacions importants tant a nivell social com educatiu que ens han enfortit com a cooperativa i ens han empès a ampliar els nostres serveis i la nostra mirada.

La nostra primera motivació és oferir un marc global d’atenció i acompanyament a la petita infància i a les seves famílies, gestionant uns serveis professionals i de qualitat. Les escoles bressol són el nostre eix vertebrador i ens ha permès apropar-nos i detectar altres realitats i demandes socials.

D’aquí neix la voluntat de crear noves propostes a fi d’atendre el desenvolupament global i integral de l’etapa d’educació infantil.

La nostra mirada davant de qualsevol dels nostresprojectes es basa en l’escolta i el respecte profund vers l’infant; entenent que respectar implica acceptar i donar valor al seu entorn proper i al seu desenvolupament propi i únic.

La cooperativa posa la mirada específicament en desenvolupar projectes de caràcter social, públic i de qualitat. Perseguint aquest objectiu treballem en xarxa amb altres serveis, institucions i cooperatives. També vetllem per a la formació continuada , la reflexió i el debat educatiu; amb un equip de professionals que es fan seus els projectes i els tiren endavant.

BLOG
CALENDARI
DOSSIER INFORMATIU PREINSCRIPCIÓ EBM 23-24
DOCUMENT PORTES OBERTES EL MOLÍ
CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2023-2024
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES TRACA