“Un ocell a l’arbre mai té por que la branca es trenqui, perquè la seva confiança no recau en la branca sinó en les pròpies ales”

La
traca
El
molí


Política de Privacitat
Avís legal
Política de Cookies
Escola Bressol El Molí
>> <

 

L’escola Bressol Municipal El Molí està situada a L’Avinguda de Caldes número 20 de Molins de Rei.
El telèfon és 93 668 46 60.
El correu electrònic: eei-elmoli@xtec.cat

UN PASSEIG PEL MOLÍ

A la Llar tenim els següents grups :
1 grup de nadons P-0
1 grup de 1 a 2 anys P-1
2 grups de 2 a 3 anys P-2

Espai de convivència

Entenem el Molí com un espai de convivència i creixement de tots els qui en formem part: famílies, infants i professionals que hi treballem. Una oportunitat per compartir la criança, ampliar mirades i reflexionar al voltant de l’acompanyament i la cura dels infants d’edats compreses entre els quatre mesos i els tres anys, afavorint alhora la conciliació laboral i familiar des del respecte a les diferents tipologies familiars i les seves necessitats, i tenint sempre en compte el benestar de l’infant i la seva família.

Projecte pedagògic

El projecte pedagògic de la nostra escola parla de respectar els ritmes individuals i els processos de cada infant, afavorint-ne el moviment lliure, preparant espais perquè sorgeixi el joc espontani i amb unes professionals que acompanyem el procés de creixement global a nivell afectiu, cognitiu, emocional i de cura (alimentació, descans, canvi de bolquers). La mirada d’escola es basa en un infant capaç i protagonista del seu creixement. Els espais estan pensats i preparats perquè els infants els puguin habitar amb llibertat i autonomia, amb uns materials diversos, bona part d’ells naturals i no-estructurats, fet que afavoreix la creativitat i la possibilitat de fer-los servir de moltes maneres. Els adults de l’escola acompanyen els infants entenent que cadascun d’ell té una manera de fer i ser, amb uns ritmes concrets, partint d’una base. El fet de ser una proposta d’escola oberta fa que tots els professionals coneguin i acompanyin tots els infants de l’escola, i permet tenir-ne una mirada més global .

Àpats

Els àpats tenen especial importància, ja que són moments de cura que recorden el vincle matern; per tant, el nostre compromís és que l’infant se senti ben atès, tranquil i còmode. Entenem que, des que neixen, amb la lactància materna són els propis infants els qui prenen la mesura d’aliment que necessiten, i seguint aquest sentit comú acompanyem els infants en els diferents àpats. Entenent i respectant les quantitats que cadascú necessita o desitja perseguim  afavorir una relació positiva amb l’alimentació i l’ interès progressiu per nous gustos i noves textures.

Documentació pedagògica

L’escola fa documentació pedagògica i a partir de l’elaboració de retorns, el recull…  pretén fer visibles els processos dels infants i les relacions que mantenen, alhora que possibiliten la reflexió educativa.

L’Ampa

Les famílies formen part de la dinàmica i el dia a dia de l’escola: entren a les aules; s’organitzen per preparar la fruita de mig matí; participen en l’activitat de contar contes i en altres trobades com els berenars en família, la jornada de bricolatge, la festa de final de curs i altres propostes organitzades per l’AMPA.

BLOG
CALENDARI
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES TRACA
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES MOLÍ