“Un ocell a l’arbre mai té por que la branca es trenqui, perquè la seva confiança no recau en la branca sinó en les pròpies ales”

La
traca
El
molí


Política de Privacitat
Avís legal
Política de Cookies
Escola Bressol La Traca
>> <

 

L’escola Bressol La Traca som una Escola Bressol Municipal situada al carrer Ferran
Agulló número 5 de Molins de Rei.
El telèfon és 93 668 84 32.
El correu electrònic: llar-infantslatraca@xtec.cat

UN PASSEIG PER LA TRACA

A la Llar tenim els següents grups :
1 grup de Nadons P-0
3 grups de 1 a 2 anys P-1
2 grups de 2 a 3 anys P-2

Projecte educatiu

El projecte educatiu de La Traca està basat en el respecte i la confiança envers les capacitats i possibilitats de cada infant. Per aquest motiu, el nen és el protagonista de les seves accions i descobertes, i l’adult esdevé acompanyant d’aquest procés de creixement personal. L’organització dels espais i dels materials està pensada per afavorir l’activitat i el moviment lliure i donar resposta a un ampli ventall de necessitats; motrius, sensorials, simbòliques, d’experimentació, d’investigació.. A través de la lliure circulació i del joc espontani és possible un aprenentatge vinculat al desig, a l’alegria i el benestar.

Documentació pedagògica

La documentació pedagògica és una eina essencial per a fer visibles els processos dels infants i perquè l’Equip reflexioni al voltant de l’acompanyament i les propostes. Retornem a les famílies i als infants en imatges i escrits tot allò que s’esdevé.

Construïm el procés amb la família

 Construïm el procés en família conscients que és el primer vincle afectiu que dóna seguretat a l’infant i, per tant, aquesta forma part imprescindible de la vida a l’escola

Considerem bàsica la comunicació per això hi ha un diàleg constant amb la tutora en les entrades i sortides de l’aula, en les entrevistes personals amb les famílies i en les reunions amb tot el grup. Tots els professionals de l’escola coneixen i acompanyen a tots els infants, tenint-ne així una mirada més global.

Acompanyament respectuós i individualitzat

Acompanyament respectuós i individualitzat per a cada infant-família. L’inici de l’escola és un moment farcit d’emocions molt intenses i a l’hora delicat i sensible. Per això oferim la possibilitat de fer acompanyament a l’escola tant temps com necessiti l’infant per sentir-se segur i en confiança de quedar-se sol.

BLOG
CALENDARI
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES TRACA
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES MOLÍ