“Un ocell a l’arbre mai té por que la branca es trenqui, perquè la seva confiança no recau en la branca sinó en les pròpies ales”

La
traca
El
molí


Política de Privacitat
Avís legal
Política de Cookies
Menjador

Consulta els menús d’aquest mes

El menjar s’elabora diàriament a la cuina de la Llar d’Infants el Cargol. Gaudim d’un projecte amb productes frescos, de proximitat i ecològics.

Els menús estan adaptats a les diferents necessitats, tenint en compte que respectem els diferents ritmes d’introducció d’aliments i també les diferents opcions de dietes. Contemplem també la possibilitat de continuar l’alletament matern.

Per oferir la qualitat i atenció que requereixen els infants en aquests moments les educadores acompanyem els infants en els àpats i el descans.

Per fer que tot això sigui possible treballem de la mà de Doble Via, qui s’encarrega de subministrar-nos els aliments i amb qui treballem per oferir tant el millor servei com els millors productes.

Per tal que les famílies tinguin sempre a l’abast els menús, i altres informacions que puguin ser del seu interès, Doble Via ha creat un bloc al que podeu accedir clicant aquí.

BLOG
CALENDARI
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES TRACA
POWER EXPLICATIU PORTES OBERTES MOLÍ